• En aquest Blog trobaràs més detallades algunes coses que he anat fent al llarg del temps: alguns llibres publicats, articles,  altres textos no publicats, música i algunes pintures, de moment. No m’he dedicat mai professionalment a cap d’aquestes activitats, però m’ho he passat i m’ho passo d’allò més bé fent-les. 
  • El meu ofici més llarg ha estat el de professor d’educació secundària. Sóc llicenciat en Filosofia per la Universitat de Barcelona i Màster en Filosofia per la Universitat de Girona.
  • Si algunes de les coses que pots llegir o veure en aquest Blog t’agradessin, les compartissis, les trobessis entretingudes o interessants, quedaria acomplert l’objectiu que m’hi he proposat. Si, a més, t’abellís fer-me’n algun comentari, la satisfacció aniria de mà del meu agraïment etern.